Paylaş

Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, etrafa rast gele bırakılan ve kötü görüntü oluşturan hacimli atıklar için 2 mobil ekip oluşturdu. Vatandaşlardan da daha duyarlı olmalarını isteyen yetkililer, “Bir telefon yeterli. Arayın, biz alalım” dedi

Atmayın, arayın biz alalım

Körfez Belediyesi; ‘temiz ve yaşanabilir bir Körfez’ oluşturmak için yoğun çaba sarf ediyor.  Özellikle çevrenin temiz tutulması, atıkların toplanıp bertaraf edilme hizmetinin iyi yönetilmesi için önemli hizmetleri devreye sokuyor. Bu hizmetlerden birisi de; hacimli atıkların (çekyat, koltuk, mobilya, TV, vb. ev eşyaları) sağlıklı bir şekilde, çevreye ve boş arsalara atılmadan toplanması hizmeti..

KÖTÜ GÖRÜNTÜ ENGELLENECEK

Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde bu hizmet için 2 mobil ekip oluşturuldu. Ekipler halkımızın düzenli bir şekilde kapı önüne çıkardığı ve belediyeye bildirdiği hacimli atıkları toplayarak Atık Getirme Merkezine getiriyor. Bu sayede çevrede ortaya çıkan kötü görüntünün de önüne geçiliyor.

TEK BİR TELEFON YETERLİ

Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşların hacimli atıkları rastgele etrafa bırakmamaları isteyerek, “Vatandaşlarımız 500 00 50 Çağrı Merkezi’ni arayarak hacimli atıklarının alınmasını istesin ve adreslerini bıraksın. Ekiplerimiz kısa süre içerisinde kendileri ile irtibata geçecek ve atıkların alımlarını gerçekleştirecek” denildi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.