Paylaş

Erenler Mahallesi’nde incelemelerde bulunan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, mahallenin talep ve isteklerini yerinde dinledi

Göreve geldiği günden itibaren mahallelerin sorunlarını ve insanların sıkıntılarını yerinde dinlemeye gayret eden İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, önceki gün Erenler Mahallesi’ndeydi. Mahalle muhtarı Yaşar Eker ve belediye heyeti ile birlikte sokak sokak Erenler Mahallesi’ni gezen Başkan Hürriyet, mahallenin eksikliklerinin giderileceğini söyledi.

BELEDİYE HEYETİYLE BİRLİKTE MAHALLEDE

Mahallelerden gelen talepleri yerinde dinlemeye devam eden İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet son olarak Erenler Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Bölgede incelemelerde bulunan Başkan Hürriyet’e Başkan Yardımcısı Nurettin Bulut, Meclis Üyesi Engin Duymaz, Muhtar Hizmet Masası Koordinatörü ve Meclis Üyesi Süleyman Şen, Erenler Mahallesi Muhtarı Yaşar Eker, Fen İşleri Müdürü Burak Efe Erdoğan, Park ve Bahçeler Müdürü Aysun Bolat Kılıç, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Dilek Alp, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Sinem Gülenç, Temizlik İşleri Müdürü Havva Açıkgöz ve Spor Müdürü Mithat Ağa eşlik etti. 

TALEPLERİ YERİNDE DİNLEDİ

İlk olarak Erenler Mahalle Muhtarlığında bir araya gelen heyet, mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini dinledi. Ardından Başkan Hürriyet ve ekibi bölgeyi gezerek incelemelerde bulundu. Vatandaşlar kendi mahallelerinde incelemede bulunan Başkan Hürriyet’e taleplerini direkt iletme imkânı buldu. Başkan Hürriyet ve ekibi gerekli notları alarak çalışmaların en kısa süre içerisinde başlayacağını belirtti. 

ERENLER İZMEK İÇİN DAHA İYİ BİR YER BULUNACAK

Erenler Mahallesi’nde bulunan İZMEK binasına giren Başkan Hürriyet, kadın kursiyerlerin isteklerini dinledi. Kursiyerlerin çok küçük bir alanda eğitim aldıklarını fark eden Başkan Hürriyet, “Burası sizin için küçük bir bina. Ben taşınma talimatını burayı görür görmez verdim ama zaten İZMEK hocalarımız şu an da birkaç yer bulmuşlar. En kısa sürede sizi daha rahat edeceğiniz bir binaya taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.