Paylaş

İzmitli girişimciler Buğra Kocakurt ve Yasin Okan tarafından oluşturulan Burger Schön markası büyümeye devam ediyor. Burger Schön; ikinci şubesini Levent Koç ortaklığında Yahya Kaptan’da açtı.

Kentimizin gıda sektöründe önemli isimleri olan Buğra Kocakurt ve Yasin Okan bir süre önce Burger Schön markasını oluşturarak İzmitlililerle buluşturmuştu. 120 ve 60 gram et çeşitleriyle birbirinden güzel hamburgerler sunan marka kısa sürede büyük beğeni topladı. Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü yakınında açılan ilk mağazanın ardından Kocakurt ve Okan ikinci şubeyi açmak için kolları sıvadı.

KAMERALI ÇOCUK ODASI

Burger Schön; ikinci şubesini Levent Koç ortaklığında Yahya Kaptan’da açtı. Önceki gün açılışı yapılan Burger Schön ilk günden yoğun ilgi görmeye başladı. Yahya Kaptanlıların damaklarını şenlendiren İzmit’in markasında 8 personel görev yapacak. Paket servisi de bulunan Burger Schön Yahya Kaptan’da çocuklar da düşünüldü. Özel bir çocuk oyun odası bulunan Burger Schön’de çocuklu aileler çocuklarını kamera ile takip etme imkanı buluyor.

İÇECEKLER ÜCRETSİZ

İzmit’ten doğan Burger Schön markası franchising hizmeti de verecek. Böylece kısa sürede daha hızlı büyüme ön görülüyor. Bugüne kadar Burger Schön’de hamburger yemediyseniz, Yahya Kaptan’da Ramada Otel’in çaprazında yer alan Nazer’inn İş Merkezi’nde yeni şubelerini mutlaka ziyaret edin. Üstelik hamburger alana içecek ücretsiz.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.