Paylaş

CHP’de İl Başkanlığı yarışının en güçlü isimlerinden Harun Yıldızlı, emek örgütlerini ziyaret ediyor. Son olarak Yapı Yol-Sen Kocaeli Şubesi’ni ziyaret eden Yıldızlı, “Bizim partimiz her zaman emeğin emekçinin yanında olmuştur. Bizim il başkanlığımızda gerçek emek örgütleri ve STK’larla omuz omuza yol yürüyeceğiz” dedi

SENDİKA ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

1 Mart’ta gerçekleştirilecek olan CHP İl Başkanlığı seçiminde geri sayım başladı. Seçimin güçlü adaylarından Harun Yıldızlı, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan adayı Yıldızlı, bir yandan örgüt ziyaretlerini sürdürürken diğer yandan da sendika ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak, yakın bir zamanda kongre sürecini tamamlayan KESK’e bağlı Yapı Yol-Sen Sendikası’nı ziyaret eden Yıldızlı, güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen Ethem Kartal ve yönetimini tebrik etti.

EMEK EN YÜCE DEĞERDİR

İl başkanı seçilmesi durumunda emek örgütleri, STK ve meslek odalarıyla daha sıkı ilişkiler kuracaklarını belirten Yıldızlı şunları söyledi: “Emek en yüce değerdir. Bugün emekçilerin içinde bulunduğu zorluklar ortada. Bizim partimiz her zaman emeğin emekçinin yanında olmuştur. Her daim emeği, alın terini savunan bir parti olmuştur. Partimiz 31 Mart yerel seçimlerinde bir meşale yakmıştır. Kocaeli’de, İzmit ilçede artık sosyal demokrat anlayış hakim oldu. Ama bu yetmez. Artık CHP hem yerelde hem de genelde iktidar olmak için mücadele edecektir.

BİRLİKTE YOL YÜRÜMELİYİZ

Kocaeli’de büyükşehir ve birçok ilçeyi almak gibi bir hedefimiz var. Buna enerjimiz var. Fakat bu mücadele sadece bizimle olacak iş değildir. Bu yolda ancak gerçek anlamda emek mücadelesi veren sendikalar, meslek odaları, STK ve hemşeri dernekleriyle yürürsek başarılı olabiliriz. Bunun bilincindeyiz. Dayanışmayı, omuz omuza mücadele etmeyi başarırsak çok daha güçlü oluruz.” Konuşmalar sonrasında, başkan adayı Yıldızlı, sendika üyelerinin sorularını yanıtladı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.