Paylaş

Amerika Birleşik Devletleri Başkonsolosu Daria L. Darnell, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’i ziyaret etti

Amerika Birleşik Devletleri Başkonsolosu Daria L. Darnell, bir dizi ziyaret için geldiği ilimizde, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’i de ziyaret etti. İlk kez Kocaeli’ye geldiğini belirten Başkonsolos Darnell, Başkan Hürriyet ile yaptığı görüşme öncesi ziyaret sebebi ile ilgili şu bilgileri aktardı; “Kocaeli’ye ilk kez geldiğim için çok toplantım var. Özellikle belediye başkanları ile konuşmak istiyorum. Görüşmemizde Kocaeli ve İzmit’in öncelikleriyle ilgili bilgi almak istiyorum”

ATATÜRK VE İZMİT’İN ÇINAR YAPRAĞI

Başkonsolos Darnell’i ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Hürriyet ise, hem yerel hem genel çerçevedeki konuları görüşeceklerini belirterek, konuğuna ziyaretten ötürü teşekkürlerini iletti. Başkan Hürriyet, Başkonsolos Darnell’e Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafının yer aldığı tabloyu ve yeni hayata geçen cam atölyelerinde, kadınlar tarafından üretilen İzmit’in simgesi çınar yaprağı sembolünün yer aldığı plaketi hediye etti.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.