Paylaş

Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, gece ve gündüz her vardiya dönüşünde çöp kamyonlarını dezenfekte ilacı ve köpükle yıkayarak aşırı kirlenme ve hijyen zafiyetini önüne geçiyor.

Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde hizmetlerine 7/24 devam ediyor. Gece-gündüz demeden ilçe genelinde temizlik çalışmalarına devam eden belediye araçları da gündelik olarak dezenfekte ediliyor. Gündüz ve gece vardiya dönüşünde dezenfekte ilacı ve köpükle araçlar tek tek yıkanıyor.

HİJYEN ZAFİYETİNE ÇÖZÜM

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın daha temiz ve sağlıklı bir çevre ve Kartepe hedefi ile çalışmaların gerçekleştirildiğini belirten Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Sinan Şahin “Hemşehrilerimizin huzuru ve sağlığı için gece gündüz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Mikropların ve rahatsız edici kokuların önlenmesi hijyen zafiyetinin ortaya çıkmaması için kendi ekiplerimiz tarafından dezenfekte ilacı ve köpükle çöp kamyonlarımız titizlikle temizleniyor” ifadelerini kullandı.   

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.