Paylaş

Mahalle muhtarlarının istek ve taleplerine her zaman öncelik veren İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, muhtarın talebi üzerine son olarak Topçular Mahallesi’ndeki merdiven sorununu çözüme kavuşturdu

Mahalle muhtarlarının istek ve taleplerine her zaman önem veren İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, muhtarların ilettiği eksiklilerin anında giderilmesini sağlıyor. Başkan Hürriyet son olarak Topçular Mahallesi Muhtarı Gülhanım Yazar’ın, Hazar Sokak’taki eskiyen merdivenin vatandaşların güçlük çekmesine sebep olduğunu bildirmesi üzerine, İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini bölgeye sevk etti. Hemen harekete geçen ekipler, merdiveni tamamen yeniledi.

BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Ekipler ayrıca merdiven bölümüne korkuluk demirleri ekleyerek, yaşlılar ve çocuklar için merdiveni son derece güvenli bir hale getirdi. İzmit Belediyesinin mahallelerindeki çalışmalarından oldukça memnun olan Topçular Mahallesi Muhtarı Gülhanım Yazar, “Ben belediyemize teşekkür ediyorum. İnanın o kadar güzel çalışmalar oldu ki, şu ana kadar 5-6 tane merdivenimiz yapıldı. Daha devam edecek. Ben çalışanlara ve belediye başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e çok çok teşekkür ediyorum” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.