Paylaş

Geçtiğimiz günlerde Malta Mahallesi’nde incelemelerde bulunarak vatandaşların taleplerini yerinde dinleyen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, ziyaretin ardından süratle çalışmaları başlattı. İlk olarak mahallelinin talebi olan, yaya rampasına demir korkuluklar takıldı

Geçtiğimiz günlerde Malta Mahallesi’nde incelemelerde bulunarak vatandaşların taleplerini yerinde dinleyen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, ziyaretin ardından tespit edilen eksiklikleri gidermek için ilgili birimleri bölgeye sevk etti. Mahalle muhtarı Bekir Boz ve bölge halkının istek ve talepleri için çalışmalar jet hızıyla başlatılırken, İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Ilgaz Sokak üzerinde yayaların kullanımı için yer alan rampaya vatandaşların güvenliğini sağlamak adına demir korkuluk yapımı gerçekleştirdi.

BAŞKANIMIZ TALEPLERİMİZİ HEMEN YERİNE GETİRDİ

Çalışmaları bizzat yerinde takip eden ve duyduğu memnuniyeti dile getiren Malta Mahallesi Muhtarı Bekir Boz, “Engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın talebi sonucunda vatandaşlarımız kullandığı bu yürüyüş yoluna demir korkuluk talep ettik. Sağ olsun başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet taleplerimizi hemen yerine getirdi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” ifadelerinde bulundu. Malta Mahallesi’nde çalışmaların hızla devam edeceği ifade edildi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.