Paylaş

Körfez Belediyesi Spor Akademilerinde eğitim gören ve kuşak sınavlarında başarılı olan minik karate bir araya gelen Başkan Şener Söğüt, “Çocuklarımıza yatırım, geleceğimize yatırımdır” dedi

“Çocuklara yatırım, geleceğe yatırımdır”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, spor akademilerinde eğitim gören kuşak sınavlarında başarılı olan minik karatecilerle bir araya geldi. Törene Başkan Şener Söğüt dışında; Özel Kalem Müdürü Zekeriya Çetin, Spor Koordinatörü Selami Tanış, Spor Müdürü Ali Osman Baş, Milli takım Antrenörü Mesut Kolaylı, minik sporcular ve velileri katıldı. Tören öncesinde konuşan Başkan Şener Söğüt, “Çocuklarımıza yatırım, geleceğimize yatırımdır” dedi.

TESİSLERİMİZİ ÇOĞALTIYORUZ

Başkan Şener Söğüt, 2020 Şubat ayı kuşak sınavına katılan ve başarılı olan minik karatecileri tebrik ederek, “Kurmuş olduğumuz Spor Akademisi ile çalışmalarımızı ilçemizde yetenekli yavrularımıza daha düzenli ve programlı spor yapma imkanı sunarken, sporu ilçe geneline yayma hedefimizi de hızlı bir şekilde gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda da spor tesislerimizi çoğaltıyoruz” ifadelerini kullandı.

BAŞARINIZA KATKI SAĞLAYACAK

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, daha sonra ‘kuşak terfi sınavında’ başarılı olan minik sporculara diplomalarını ve yeni kuşaklarını verdi.  Çocuklardan başarı sözü de alan Başkan Şener Söğüt, “Destek bizden, başarı sizlerden. Sağlıklı bir yaşam ve sosyal anlamda sizlere büyük katkısı olacaktır” dedi. Başkan Söğüt daha sonra çocuklarla tek tek fotoğraf çektirdi, velilerle de sohbet etti.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.