Paylaş

Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ibadethane temizlik ekibi 2019 yılında 392 ibadethane, 37 mescit 17 kuran kursunda detaylı temizlik yaparak Kartepelilerin hizmetine sundu.

Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde hizmetlerine aralıksız devam ediyor. Gece-gündüz demeden görevlerinin başında olan temizlik işleri ekipleri 2019 yılında 392 ibadethane, 37 mescit 17 kuran kursunda detaylı temizlik yaptı.

İBADETHANELERE DETAYLI TEMİZLİK

Yıl içinde belirli periyotlarda ibadethanelerin bakım ve temizliğini yapan Kartepe Belediyesi camii ve mescit temizliklerini 5 kişiden oluşan İbadethane Temizlik Ekibiyle devam ettiriyor. Ekip tarafından Cami içerisinde halıların yanı sıra, vaaz kürsüsü, Mihrap, Minber, Mahfil, ayakkabılığa kadar her yer titizlikle temizleniyor.

TEMİZLİK İMANDAN GELİR

Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Sinan Şahin, “Kartepemiz genelinde Belediye Başkanımız Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatları doğrultusunda çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. İbadethaneler belli bir takvim içerisinde aksamadan temizlenmektedir. Kartepeli hemşehrilerimize en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

KOCAMAN’A TEŞEKKÜR

Cami giriş merdivenleri, bahçesi, şadırvan ve tuvaletleri dahil her yeri titizlikle temizleyen Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün bu hizmetlerini cami dernek yöneticileri ve cemaatleri de takdirle karşılıyor. İbadethanelerin temizliğini üstlenen Kartepe Belediyesi’ne teşekkürlerini sunan dernek yöneticileri ve cami cemaatleri Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’a da teşekkür ettiler.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.