Paylaş

 Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekler Federasyonu(KARBAFED)Doğu Kışla Gençlik Parkı No : 30 İzmit /Kocaeli adresinde Suriye’nin İdlib kentinde Suriye ordusu tarafından gerçekleştirilen saldırı sonucu şehit olan 34 askerlerimiz için Başkan Mikail Kalyoncu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte basın açıklaması yaptı.      Çanakkale ve Kurtuluş Savaşında olduğu gibi bugün de vicdanı körelmiş, insafını ve insanlığını kaybetmiş güçlere karşı çetin bir mücadele veriyoruz.

“Yine dün olduğu gibi bugün de bizi biz yapan milletimizin sarsılmaz imanıyla bayrağımız dalgalanmaya ezanımız yankılanmaya devam edecektir.

 Vatana, ezana, bayrağa ve bağımsızlığa sevdamız “Allah yolunda öldürülenleri sakın ölü sanmayın.

Bilâkis onlar diridirler; Allah’ın lütuf ve kereminden kendilerine verdikleri ile sevinçli bir hâlde Rableri yanında rızıklara mazhar olmaktadırlar. Ayetindendir.

Daima mazlumun yanında zalimin karşısında olan, dünyanın iyiliği için  insanlık adına hakları ellerinden alınanların imdadına koşmak için çıktığı seferde mehmetçiğimizi mağlup edecek hiçbir güç yoktur.

Mehmetçiğimiz,Terörden bunalan coğrafyalara barış, umudu tüketilmek istenen. masumlara umut, huzuru kaçırılan mahzunlara huzur dağıtmak üzere çıktığı seferde Mehmetçiğimiz, dün hain bir saldırıya uğradı.

Acımız büyük, yüreğimiz buruktur. Şehitlerimizin ruhu şâd olsun. Milletimizin başı sağ olsun. Yüce Rabbim yaralılarımıza şifalar ihsan etsin.

 Bizlere bir daha böyle acılar yaşatmasın. Şu hususu unutmayalım ki bizi biz yapan, bizi millet yapan değerlerimizin etrafında kenetlendikçe kazanamayacağımız hiçbir mücadele yoktur.

 Birlik, beraberlik ve kardeşlik şuurunu diri tuttukça, karşı koyamayacağımız hiçbir hain saldırı, elde edemeyeceğimiz hiçbir zafer yoktur.

Hiç şüphemiz yok ki Cenâb-ı Hakk’ın yardımıyla hainlerin oyunları bozulacak, zalimlerin tuzakları ayaklarına, hileleri başlarına dolanacaktır.

 Dün olduğu gibi bugün de zafer, hakkın ve hakikatin yanında yer alan aziz milletimizin olacaktır.

         Ellerimizi semaya gönüllerimizi Rabbimize açalım. Hep birlikte Yüce Mevla’mıza niyaz edelim.

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi.

Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi.

Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın,

Galib et, çünkü bu son ordusudur İslâm’ın.

Allah’ım! Kahraman ordumuza nusretini ve zaferini, cennet yurdumuza lütuf ve bereketini ikram eyle!

 Allah’ım! Şehitlerimize merhametini, gazilerimize inayetini, milletimize şefkatini esirgeme!

Ya Rabbi! Ezanımızı dindirtme! Vatanımızı böldürtme! Bayrağımızı indirtme! Başımızı eğdirtme! Mehmetçiğimizin ayağına taş değdirtme!

 Ya Rabbi! Birlik ve beraberliğimizi, sabır ve metanetimizi artır! Acılarımızı dindir, umudumuzu zafere eriştir!”–
KARBAFED

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.