Paylaş

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ziyaret ettiği mahallelerdeki eksikliklere anında müdahale ederken, diğer mahallelerden gelen taleplere de anında müdahale ediliyor

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ziyaret ettiği mahallelerde tespit edilen eksikliklere anında müdahale ederken henüz ziyaret etmediği mahallelerde de eksiklikler hızlı bir şekilde belediye ekiplerince gideriliyor. Belediye ekiplerince tespit edilen veya vatandaşların bildirdiği eksikliklerin hızlı bir şekilde giderilmesi büyük bir memnuniyetle karşılanıyor.

ÖNCELİK YAYALARIN GÜVENLİĞİ

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları kapsamında Sepetçi Mahallesi’nde köy meydanın yağışlı havalarda veya yaşlı vatandaşların güvenliğini sağlamak amacıyla demir korkuluklar yerleştirildi. Ayrıca Bekirdere Mahallesi Bülent Sokak’ta ise vatandaşların ulaşımını sağlayabilmeleri için merdiven yapımı gerçekleştirildi.

YOLDAKİ KOT FARKI DÜZELTİLDİ

Ekipler yaya yollarında düzenlemeler yaparken bir yandan da kara yolları için düzenlemeler gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Akmeşe Cumhuriyet Mahallesi çiftlikler yolunda yapılan düzenleme çalışmasında stabilize ve mekanik malzeme serimi ile yolda kot farkı düzeltilerek araç sürücülerinin daha konforlu yolculuk etmesi için kullanıma sunuldu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.