Paylaş

İzmit ilçesi Yeni Doğan Mahallesi’nde inşa edilen yeni yaya üst geçidine “Yeni Doğan Üst Geçidi” ismi verilmesinden dolayı Mahalle Muhtarı Ergün Mencik ve azaları Başkan Büyükakın’a teşekkür etti

Yeni Doğan Mahallesi Muhtarı’ndan

Başkan Büyükakın’a teşekkür

D-100 Karayolu İzmit ilçesi Yeni Doğan Mahallesi mevkiinde inşa edilen yeni yaya üst geçidine “Yeni Doğan Üst Geçidi” ismi verildi. Mahallelerinin isminin üst geçide verilmesinden memnuniyet duyan Yeni Doğan Mahallesi Muhtarı Ergün Mencik ve azaları, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ı ziyaret ederek teşekkür etti. Ziyarette Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu ve Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Hasan Aydınlık’ta hazır bulundu.

YENİ ÜST GEÇİDİN İSMİ “YENİ DOĞAN ÜST GEÇİDİ”

Kocaeli’nin birçok noktasında yayaların daha rahat seyahat edebilmesi ve yol güvenliklerinin artması için yeni yaya üst geçitleri inşa ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, D-100 Karayolunun İzmit ilçesi Yeni Doğan mevkii üzerine kısa süre önce yeni bir yaya üst geçidi inşa etti. Yeni yaya üst geçidine bulunduğu yer olan Yeni Doğan Mahallesi’nin ismi verildi. Yeni yaya üst geçidine “Yeni Doğan Üst Geçidi” isminin verilmesinden memnuniyet duyan Yeni Doğan Mahalle Muhtarı Ergün Mencik ve azaları, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ı ziyaret ederek memnuniyetlerini ve teşekkürlerini iletti.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.