Paylaş

İzmit Belediye Meclisinde bugün yaşananları, Mehmet Ali Paşa ve 28 Haziran Mahallelerinde esnaf ve halk ziyaretleri yaparken öğrendim.

Açıkçası böyle bir gerilim ve tartışmayı beklemediğimizden, konuyla ilgili gelişmeleri arkadaşlarımızdan önce öğrenmek ve ardından basınla bu değerlendirmeyi yapmayı uygun buldum.

İzmit’te 31 Mart seçim sonuçları hepimizin malumudur. Milletimiz İzmit Belediye Başkanı olarak Fatma Kaplan Hürriyet’i seçerken, Meclis çoğunluğunda AK Parti’yi tercih etmiştir.

İzmit’in kazanması, hizmetlerin devamı için İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile Meclis Üyelerimizin ortaklaşa çalışması, karşılıklı görüş alışverişi ve bilgi paylaşımı yapması gerektiğini her fırsatta dile getirdik.

Ancak elindeki gücü meclis çoğunluğunu elinde bulunduran AK Parti’yi ve AK Parti’ye destek verenleri sürekli ezmek ve yok saymak için kullanarak İzmit’i yönetmek, daha doğrusu halkımıza hizmet götürmek mümkün değildir.

İzmit Belediyesi’nde bugün meclis grup toplantı odasının değiştiğini ve daha küçük bir odaya alındığını meclis üyelerimiz belediye binasına geldiğinde öğrenmemeliydi.

Daha önce verdiği önergeler kabul edilmeyen, meclis kürsüsünde konuşma hakkı elinden alınan, meclis kamerasının kadrajına bile sokulmayan AK Parti Grubu’nun bugünkü tepkisi layık görüldükleri odaya değil, maruz kaldıkları haksız muameleyedir.

Ele geçirdikleri güçle her fırsatta toplumu ve kendi gibi düşünmeyenleri dizayn etmek için kullanmak yerine, Cedit Mahallesi gibi sorunlara çözüm üretilmesi en büyük dileğimizdir.

Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.

AK Parti İzmit İlçe Başkanı

Av.Ali GÜNEY

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.