Paylaş

Mart ayını çok yoğun geçirecek olan Erzurumlular Vakfı yönetimi, Erzurum’un kurtuluşu, Çanakkale Zaferi ve İstiklal Marşı’nın kabulünü düzenlenecek etkinlikle kutlayacak

KOCAELİ Erzurumlular Vakfı’nın yönetim kurulu, son toplantısını geçtiğimiz günlerde Başkan Ahmet Önal’ın başkanlığında gerçekleştirdi. Vakıf çalışmalarının ve bundan sonraki süreçte hayata geçirilecek olan faaliyetlerin ele alındığı toplantıda Erzurum’un düşman işgalinden kurtuluşu dolayısıyla düzenlenecek etkinlikte masaya yatırıldı.

BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

20 Mart tarihindeki kurtuluş programının yanı sıra İstiklal Marşı’nın kabulü ve 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin de ele alınacağı bu etkinlikler kapsamında konferans tertip edileceği kaydedildi. Konu hakkında açıklama yapan Vakıf Başkanı Ahmet Önal, “Erzurum’un düşman işgalinden kurtuluşu bizim her zaman önem ve değer verdiğimiz bir gündür” dedi.

ŞEHİTLERİMİZ DA ANILACAK

Aynı şekilde Çanakkale Zaferi ve İstiklal Marşı’nın kabulüne de aynı hassasiyetle yaklaştıklarını dile getiren Önal, “Bu ülkenin her karışında ayrı bir mücadele verilmiştir. Topraklarımız şehit kanları ile sulanmıştır. Bu ülkenin var oluş mücadelesini bir kez daha anlamak ve şehitlerimizi anmak için bu etkinliği düzenleyeceğiz” diye konuştu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.