Paylaş

HÜRRİYET’E DESTEK

İzmit Belediye Meclisi’nin Cumhur İttifakı üyelerinin Cedit, Halk Süt, personel istihdamı gibi önemli gündemlerin oylanacağı Mart ayı toplantısına katılmamasını kınadıklarını ifade eden CHP Kocaeli’nin yeni İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’i ziyaret etti.

HER ZAMAN YANINDAYIZ

Geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen kongre ile Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Örgütü’nün yeni başkanı seçilen Harun Özgür Yıldızlı, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’i ziyaret etti. İzmit Belediye Meclisi Cumhur İttifakı üyelerinin belediye binasında kendilerine tahsis edilen grup odalarını beğenmediklerini öne sürerek Cedit, Halk Süt, personel istihdamı gibi önemli gündemlerin oylanacağı Mart ayı toplantısına katılmamasını kınadıklarını ifade eden Yıldızlı, Başkan Hürriyet’in ve İzmit halkının her zaman yanında olduklarını ifade etti.

HALKIN HAKKINI GASP ETMEKTİR

Cumhur İttifakı üyelerinin grup odalarını beğenmemelerini öne sürerek sergilediği tavır ile belediyeden hizmet bekleyen halkın da haklarını gasp ettiklerini ifade eden Yıldızlı, “İzmit Belediyesi bizim göz bebeğimiz. Her zaman Fatma Başkan’ın ve İzmit halkının yanındayız. Bu boykot olayını doğru bulmuyoruz. Sergilenen tavır halkın hakkını gasp etmektir. Hizmet bekleyen halkı oyalamaktır. Onlar bu tip bahanelerle meclise gelseler de gelmeseler de, halkımızın haklarını gasp ettirmeyeceğiz, bizler İzmit’e hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

DEVİR TESLİM 6 MART CUMA GÜNÜ

Başkan Hürriyet’in bu tip davranışlarla engellenmeye çalışmasını doğru bulmadıklarını belirten Yıldızlı, “Tüm meclis üyelerini daha duyarlı olmaya, vicdanlı olmaya, halkımızın dertleri ile dertlenmeye davet ediyorum” diye konuştu. Mazbatalarını henüz almadıklarını belirten Yıldızlı, “6 Mart Cuma günü devir teslim törenimizi gerçekleştirerek mazbatamızı alacak ve resmi olarak göreve başlayacağız. Mazbata törenimize tüm halkımız davetlidir” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.