Paylaş

Kadınların yılda yalnızca bir kez değil, her gün hatırlanıp haklarına saygı gösterilmesi gerektiği fikriyle hareket eden İzmit Belediyesi, kentin dört bir yanına astığı farklı tarihlerdeki Dünya Emekçi Kadınlar Günü bilboardlarıyla anlamlı bir çalışmaya daha imza attı

Kocaeli’nin tek kadın belediye başkanı olan ve kadınların toplum içindeki yerini arttırmaya yönelik çalışmalarıyla takdir toplayan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Dünya Kadınlar Gününe özel yine farklı bir çalışmaya imza attı. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününe özel afişler hazırlayan İzmit Belediyesi, kentin birçok noktalarına astığı afişlerle 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü farklı tarihlerle karşıladı.

HER GÜN KADINLAR GÜNÜ

Kadınların yılda yalnızca bir kez değil, her gün hatırlanıp haklarına saygı duyulması fikriyle hareket eden İzmit Belediyesi, kentin farklı noktalarında asılan afişlerde bunu vurgulamak için farklı tarihler kullandı. Kimi afişlerde 9 Mart, kiminde 2 Ocak, kiminde ise 23 Ağustos tarihleri kullanılırken, kadınlara ve kadın haklarına yalnızca 8 Mart’ta değil, yılın her günü saygı gösterilmesi konusunda farkındalık oluşturulması amaçlanıyor.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.