Paylaş

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Kapımızı çalan kim olursa olsun geri çevirmedik, talep ve ihtiyaçları çözüme ulaştırmanın gayreti içerisinde olduk. Mazeret üretmiyoruz, birlikte çözüm için çalışıyoruz” dedi

Başkan Söğüt, “Mazeret değil, çözüm üretiyoruz”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve Körfez Ticaret Odası Meclis Başkanı Güngör Ayhan’ı makamında ağırladı. Ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şener Söğüt, Körfez’in bir kültür mozaiği olduğunu ve Trabzonluların da bu mozaiğin önemli bir parçası olduğunu belirtti.

EKSİKLİKLERİ YERİNDE GÖRÜYORUZ

‘Gönül Belediyeciliği’ anlayışıyla şehir daha ileriye götürmek adına çalışmaları sürdürdüklerini belirten Başkan Şener Söğüt, “Hem gönüllere köprü oluyoruz hem de hemşerilerimizin ihtiyaçlarını gözeterek şehrimize en uygun hizmetleri sunma gayreti içerisindeyiz. Halk meclislerimizle de vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz ve onların talep ve önerilerini dinliyor, eksiklikleri de yerinde görüyoruz.

VATANDAŞA KARŞI AÇIK VE NETİZ

Vatandaşlarla buluşmamızda da açık ve net oluyoruz. Amacımız mazeret üreterek günü kurtarmak değil, birlikte çözüm üretmek” ifadelerini kullandı. AK Parti Trabzon İl Başkanımız Haydar Revi de Başkan Söğüt’e çalışmalarında başarılar diledi, misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. Başkan Söğüt daha sonra da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri Daire Başkanı Bayram Çolakoğlu’nu ağırladı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.