Paylaş

Teknik Hizmetler Alanı’ndaki atölyeleri ziyaret eden Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Yaptığımız her hizmet bize ayrı bir mutluluk veriyor. Bu kent için en güzeli neyse onu yapacağız” dedi

“Bu kent için en güzelini yapacağız”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Teknik Hizmetler Alanı’nda yer alan atölyeleri gezdi hem personelle sohbet etti hem de çalışmalar hakkında bilgi aldı. Körfez Belediyesi’nin tüm çalışanlarıyla birlikte büyük bir aile olduğunu belirten Başkan Şener Söğüt, “Hepimiz halkımıza hizmet etme gayesi ile burada bulunuyoruz. Hepimiz mesai mefhumu gözetmeden görevinizin başındasınız. Sizler bu belediyenin gizli kahramanlarısınız” dedi.

VEFA VE HİZMET BORCUMUZ VAR

“Hepimizin Körfez’e vefa ve hizmet borcu var” diyen Başkan Şener Söğüt, “Körfez için en iyi ve en güzel hizmetleri hayata geçirerek, çok çalışarak vefa borcumuzu ödeyeceğiz. Bu kente yaptığımız her hizmet bizlere mutluluk veriyor. Kaliteli hizmetimizi sürdüreceğiz” dedi.

ATÖLYELERİ TEK TEK DOLAŞTI

Başkan Şener Söğüt daha sonra alanda yer alan atölyeleri tek tek dolaştı. Motor atölyesinde personelle sohbet eden Başkan Şener Söğüt, çalışmalar hakkında da bilgi aldı. Otobüs işletmesinin personeliyle de bir araya gelen Başkan Şener Söğüt, daha sonra Temizlik İşleri ve Fen İşleri Müdürlüğü’ne geçerek bilgi aldı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.