Paylaş

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Azerbaycan Kültür ve Spor Kulübü Derneği ile Düzce Yığılcalılar Derneği’nde İdlip’te şehit düşen askerlerimiz için düzenlenen mevlit programına katıldı

Körfez’de dualar şehitlerimiz için

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Azerbaycan Kültür ve Spor Kulübü Derneği ve Düzce Yığılcalılar Derneği’nde İdlip’te hain saldırıda şehit düşen Mehmetçiklerimiz için mevlit programına katıldı. İlk olarak Körfez Azerbaycan Kültür ve Spor Kulübü Derneği’nin programına katılan Başkan Şener Söğüt, şehitlerimizin kanlarının asla yerde kalmadığını ve kalmayacağını belirtti. Başkan Söğüt’e AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna da eşlik etti.

VATAN İÇİN, BAYRAK İÇİN…

 “Vatan uğruna toprağa düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” diyen Başkan Şener Söğüt, “Ailelerine sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda yedi düvele boyun eğmeyen ecdadın torunları, bugün de vatan için, ezan ve bayrak için kahramanca mücadele ediyor. Allah Mehmetçiğimizi korusun ve kahraman ordumuza daima zaferler nasip etsin” dedi.

ZERRE KUŞKUMUZ YOK

Başkan Şener Söğüt, “Ülkemizin hayati bir mücadele içerisinde olduğu bu günlerde gözlerini kırpmadan savaşan askerlerimizi Allah muhafaza etsin. Ülkemizin bekasına göz dikmiş terör örgütlerine karşı, ikiyüzlü terör sevicilerine karşı duran Mehmetçik elbette zafere ulaşacaktır. Bundan zerre miktarda kuşkumuz yoktur” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.