Paylaş

İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe ile karşılaşacak. Maç öncesinde ise İzmit şampiyonluğa inanırken kentin dört bir yanı İzmitli perilerin görselleriyle donatıldı.

İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, 28.si Adana’da düzenlenen Türkiye Kupası’nda çeyrek finalde Galatasaray’ı ardından yarı finalde ise Beşiktaş gibi güçlü takımları eleyerek finalde yükseldi. İzmitli perilerin finaldeki rakibi Fenerbahçe oldu.

İZMİT HALKI ŞAMPİYONLUK İÇİN KENETLENDİ

7 Mart Cumartesi (bugün) saat 15:00’da Adana’da gerçekleşecek olan İzmit Belediyespor-Fenerbahçe Öznur Kablo karşılaşması öncesinde İzmit halkı adeta şampiyonluk için kenetlendi. Fenerbahçe karşılaşmasını kazanıp kupayı İzmit’e getirmenin hesapları yapılırken kentin dört bir yanı İzmitli perilerin görselleriyle donatıldı.

O KUPA İZMİT’E GELECEK

Kent genelinde yer alan görsellerde İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet özdeşleşmiş olan “O kupa İzmit’e gelecek” sözü yer alırken Başkan Hürriyet’in başarı dilekleri de yer aldı. İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı final karşılaşmasını kazanması halinde adını Kocaeli tarihine altın harflerle yazdıracak.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.