Paylaş

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer Saraylı ve Örcün’de kurulan köylü pazarlarını ziyaret edip, stant açan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı onlara çiçek verdi.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Saraylı ve Örcün’de kurulan el emeği göz nuru ürünlerin yer aldığı köylü pazarlarında stant açan kadınlara çiçek dağıttı, onların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Kadınlar, Başkan Sezer’in ziyaretinden memnun olurken, kendisine teşekkür ettiler.

“KADINLARA POZİTİF AYRIMCILIK YAPIYORUZ”

Başkan Sezer ise yaptığı açıklamada, “Saraylı ve Örcün’de kurulan köylü pazarlarını ziyaret edip, el emeği göz nuru ürünlerin yer aldığı stantlar açan çok değerli kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladım. Tüm kadınlarımız bizim için çok değerli. Biz Gölcük Belediyesi olarak kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yaparak, sosyal, kültürel, sanatsal faaliyetlerin içinde yer almalarını sağlıyor, ev ekonomilerine katkı sağlamaları için çalışmalarına destek veriyoruz. Ben bu vesile ile tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.