Paylaş

Gölcük Belediyesi GÖLMEK Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi Banu Devrim Resim Atölyesi kursiyeri tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle açılan “Kadın ve Göç” konulu sergi davetliler tarafından çok beğenildi.

Gölcük Belediyesi GÖLMEK Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi Banu Devrim Resim Atölyesi kursiyerleri tarafından hazırlanan ve muhteşem eserlerin yer aldığı, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle “Kadın ve Göç” konulu resim sergisinin açılışı, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in katıldığı törenle yapıldı.

SERGİ DAVETLİLERDEN TAM NOT ALDI

Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde yoğun katılımın olduğu serginin açılış kurdelesi, Kaymakam Karabulut ve Başkan Sezer başta olmak üzere kadınlar tarafından kesildi. Kadınların göç esnasında yaşadığı zorlu anlardan oluşan resimlerin yer aldığı sergide, Banu Devrim ve 30 kursiyeri davetliler tarafından tam not aldı. Davetliler, Banu Devrim ve kursiyerlerini kutlarken başarılarının devamını dilediler.

“GÖLCÜK’TE KADINLARIMIZ ÖNCÜ DURUMDALAR”

Kaymakam Karabulut yaptığı konuşmada, “Gölcük’te kadınlarımız sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler konusunda öncü durumdalar. Bu durum bizleri gayet mutlu ediyor. Ben başarıların devamını diliyorum. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi. 

“KADINLARIMIZI AYRI AYRI TEBRİK EDİYORUM”

Başkan Sezer yaptığı açıklamada, “Sayın Banu Devrim başta olmak üzere; birbirinden güzel resimleri yapan kadınlarımızı ayrı ayrı tebrik ediyor, bu vesile ile tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten duygularımla tebrik ediyorum” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.