Paylaş

İZAYDAŞ’ın kadın çalışanları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle gerçekleştirilen programda bir araya geldi.

İZAYDAŞ emekçi kadınlarını unutmadı

İZAYDAŞ’ta birçok kademede emek veren kadın çalışanlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir araya geldi. Kahvaltı eşliğinde başlayan programa, İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç ve Pazarlama Müdürü Ayfer Nefesoğlu ile İZAYDAŞ’taki kadın çalışanlar katıldı. Programda, duygulu ve keyifli anlar yaşandı.

“BUGÜNÜN KAHRAMANI KADINLARI SAYGIYLA ANIYORUZ”

Kadınlar günü özel programında İZAYDAŞ’ta görev yapan kadın çalışanlar görüş ve düşüncelerini paylaştı. En genç kadın çalışan işyeri hemşiresi Buket Bükrü, İZAYDAŞ’ta kadın çalışan olmanın kendisine önemli tecrübeler kazandırdığını belirterek şirketteki tüm çalışanların kendisine destek olduğunu ifade etti. TES-İŞ Sendikası İşyeri Temsilcisi Burçin Ünal ise Dünya Emekçi Kadınlar Gününün kutlamaya dönüşmüş bir anma günü olduğunu belirterek “Ancak önce kendi şehitlerimizi rahmetle anıyoruz” dedi. Pazarlama Müdürü Ayfer Nefesoğlu da, öncelikle bugünün kahramanı olan kadınları saygıyla andıklarını belirterek İZAYDAŞ’taki tüm kadın çalışma arkadaşlarımın emekleri için teşekkür ediyorum” dedi. İZAYDAŞ’ta kadın çalışan olmaktan dolayı gurur duyduklarını belirten Nefesoğlu, “Şirketimizin bu konulardaki hassasiyeti bizim için çok kıymetli çünkü özel olarak hatırlanmak çok güzel. Ayrıca burada bulunan kadın arkadaşlarımla çalışmaktan büyük mutluluk duyuyorum” diye konuştu.

SARAÇ: KADINLARIMIZIN HER ANI EMEK

İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç programda yaptığı konuşmada, “Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle hayatımızın her anında yan yana olduğumuz, her anı “emek” olan kadınlarımızın gününü kutluyorum” dedi. Genel Müdür Saraç ayrıca, kadın çalışma arkadaşlarının şirkete önemli katkılar sağladığını dile getirdi. Saraç, “İZAYDAŞ’ın başarılı çalışmalarında hepinizin tek tek emeği var, teşekkür ediyorum. Bugün laf olsun diye değil gerçek anlamda sizlerle birlikte çalışıyor olmanın gururunu yaşadığımızı belirtmek isterim. “dedi.

GÜNÜN ANISINA

Konuşmaların sonunda Genel Müdür Muhammet Saraç ve Pazarlama Müdürü Ayfer Nefesoğlu, İZAYDAŞ’ta çalışan tüm kadınlara günün anısına hediye verdi. Program toplu hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.