Paylaş

Kocaeli’yi Türkiye Basketbol 2. liginde temsil eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, ligin 22. haftasında Bursa temsilcisi Geçit Spor ile deplasmanda karşılaştı. Rakibini 76-49 ile geçen mavi beyazlı basketbolular, ligde liderliğini sürdürdü.

LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

Türkiye Basketbol 2. liginde şampiyonluk mücadelesi veren, limizin başarılı temsilcisi Büyükşehir Kağıtspor, deplasmanda Bursa temsilcisi Geçit Spor ile karşılaştı. Maçın ilk çeyreğinden itibaren oyunda üstünlüğü kuran temsilcimiz maçtan 76-49 galip ayrıldı. Mavi beyazlılar aldığı bu galibiyetle ligde en yakın rakibinin önünde maç eksiğiyle lider durumda bulunuyor.

ŞAMPİYONLUK YOLUNDA EMİN ADIMLARLA

İlk çeyreği 19-9 gibi başarılı bir skor ile önde kapatan temsilcimiz 2. çeyrek sonunda 41-28 skoruyla soyunma odasına gitti. 3. çeyrekte rakibi ile arasındaki farkı açmaya başlayan mavi beyazlılar, son çeyreğe 58-38 önde girdi. 4. çeyrekte başarılı oyununu maçın sonuna kadar sürdüren Büyükşehir Kağıtspor maçtan da 76-49 galip ayrılmayı başardı.

CİHAN’DAN 20 SAYI

Temsilcimizde Cihan Amasyalı 20 sayı, 5 ribaunt, 3 asist ile en skorer oyuncu oldu. Cihan’ı, Uğur Dokuyan 10 sayı, 10 ribaunt, 10 Asist, Ömer Bes 10 sayı 7 ribaund ile takip eden isimler oldu.

İSTANBUL TEMSİLCİSİ GELİYOR

Temsilcimiz Türkiye Basketbol Ligi 23. hafta müsabakaları kapsamında evinde İstanbul Temsilcisi Murat Paşaoğlu Spor Kulübünü ağırlayacak. Müsabaka 13 Mart Cuma saat 18.00’da Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.