Paylaş

İzmit Belediyesi tarafından Çölyak hastaları için sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirilen glütensiz ekmek satışları, İzmit merkezdeki iki satış noktasında sürüyor. Daha önce fahiş fiyatlara aldıkları ekmekleri çok daha uygun fiyata alabilen çölyaklılar, proje için İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür etti

İzmit Belediyesi tarafından sosyal sorumluluk projesi olarak gerçekleştirilen glütensiz ekmek satışı hizmeti tüm hızıyla sürüyor. Kar amacı güdülmeden, alış fiyatıyla hastalarla buluşturulan ekmek satışları, beslenmeye yüksek fiyatlar harcamak zorunda kalan çölyak hastalarının yüzünü güldürdü. Satışlar, İzmit Belediyesi Belsa Plaza B blok Down Cafe ile Sabrı Yalım Parkı’ndaki Glütensiz Ekmek Satış noktalarından yapılıyor.

EN UYGUN FİYAT

Kocaeli’de glütensiz ekmek üreten fırın olmadığı için, daha önce İstanbul’dan getirilen ve yüksek maliyetle alınabilen ürünler, İzmit Belediyesinin İstanbul Halk Ekmekten aldığı fiyatla, İzmitli çölyak hastalarına ulaştırılıyor. 50 gramlık glütensiz ekmek 0,50 kuruş, glütensiz un ise 12.5 TL’lik maliyet fiyatlarıyla satılıyor. Çölyak hastaları tarafından yoğun talep gören proje için Çölyak Derneği ve çölyak hastaları, İzmit Belediye Başkanı Av.Fatma Kaplan Hürriyet’e sağladığı büyük kolaylık için teşekkürlerini sundular.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.