Paylaş

Körfez Kaymakamlığı ve Körfez Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlik Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi

Körfez’de ‘Türk Kadını’ konuşuldu

Körfez Kaymakamlığı ve Körfez Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen özel program, Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Programa; Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve eşi Hatice Söğüt, Garnizon Komutanı Gökhan Güllüoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Burak Olgun, kamu kurum müdürleri, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

BAŞKAN SÖĞÜT, “FIRSAT TANIMALIYIZ”

Doç. Dr. Esma Çelik’in ‘Geçmişten günümüze Türk Kadını’ konulu konferansı öncesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel hazırlanan sergi açılışı gerçekleştirildi. Açılışta konuşan Başkan Şener Söğüt, “Eğer kadın mutluysa ülke de mutludur. Eğer kadın umut içindeyse, o ülke de umut içindedir. Kadınlarımızın hayata daha çok katılmaları için onlara yeterince fırsat tanımalı ve önlerini açmalıyız” dedi.

ÖDÜLLER VERİLDİ

Başkan Şener Söğüt’ün ardından Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin de konuşma gerçekleştirdi. Konuşmaların ardından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ilk okul, ortaokul ve liseler arasında düzenlenen ‘Kadın’ temalı yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Ödül töreni sonrasında konferans gerçekleştirildi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.