Paylaş

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, SEOİL Plastik Fabrikası önünde yaklaşık 10 gündür grevde olan işçilere destek olmak üzere fabrika önünde devam eden eyleme katıldı

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı yönetiminden pek çok isimle beraber Arslanbey Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan SEOİL Plastik Fabrikasında grev hakkını kullanan işçileri ve sendika temsilcilerini ziyaret etti. Grevdeki işçilerle bir araya gelen Yıldızlı; ‘’ Daha iyi çalışma şartları için 9 gündür grevde olan SEOİL Plastik Fabrikası’nda görev yapan emekçi kardeşlerimizi ziyaret ettik. Daha hakça, daha adaletli bir yaşam için gece gündüz çalışan emekçi kardeşlerimizin daima yanında olacağız” dedi.

MÜCADELENİZ MÜCADELEMİZDİR

Açıklamalarına devam eden Başkan Yıldızı,”Mücadeleniz mücadelemizdir. Kocaeli işçi ve emekçi kenti. Biz bu göreve gelirken her zaman işçinin emekçinin yanında, sokakta, fabrika önlerinde, meydanlarda olacağız dedik. Verdiğimiz söz de bir yana, biz her haklı mücadelenin olduğu gibi sizlerin haklı mücadelesinin de, CHP il örgütü olarak her zaman yanınızda olacağız. Emeğin, dayanışmanın, özgürlüğün, demokrasinin ve barışın bayrağını hep birlikte dalgalandıracağız.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.