Paylaş

Türkiye’de görülen ilk corona virüs vakasının ardından ülke genelinde erkenden önlemler alınmaya devam ediyor. Kalabalık ortamlarda olası bulaşma ihtimaline karşı tedbir amaçlı Pazar günü gerçekleşecek Şehitlerimizi anma programı iptal edildi.


Genç Kandıralılar Derneği bu yıl 2.sinin düzenleyeceği Şehitlerimizi anma programını ileri bir tarihe erteledi. Kandıra’da bulunan şehit ailelerinin de katılımıyla Kandıra Turan Güneş Kültür Merkezi’nde 15 Mart Pazar günü Saat 14.00’de gerçekleşecek program, Corona virüs önlemleri sebebiyle iptal edildi. Gerçekleşecek programa katılımın yüksek olması düşüncesiyle olası bir sıkıntın yaşanmasına fırsat vermemek için program ileri bir tarihe ertelendi.


İleri bir tarihe ertelendi


İptal edilen program hakkında bilgilendirmelerde bulunan Genç Kandıralılar Dernek Başkanı Nurullah Özer yaptığı açıklamasında ” Ülke olarak top yekûn Corona virüs ile mücadele içerisine girdik. Okullar pazartesi itibariyle tatil edilecek. Maçlar bile statlarda seyircisiz oynanacak. Bütün kurumlar tedbir olarak üzerine düşeni yapıyor.Hal böyleyken bizlerde düzenlediğimiz programa katılımın yüksek olacağını bildiğimiz için olası bir sıkıntı yaşanmaması adına programımızı iptal ettik.Kalabalık ortamlardan uzak durmamızın gerektiği bir süreçte vatandaşları bir araya getirerek hastalığa davetiye çıkartmak istemedik.Çok emek verdik bütün hazırlıklarımızı tamamlamıştık.Sıkıntılı süreci anlattıktan sonra programımızı yeniden icra edeceğiz.Pazar günü Kandıra Turan Güneş Kültür Merkezinde Şehitlerimizi anma programımız olmayacak.”.ifadelerini kullandı

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.