Paylaş

Merkezi Gölcük’te bulunan YEDİAS Savunma Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin hizmet ofisi açılışı, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in katıldığı törenle yapıldı.

Başkan Sezer ile birlikte, Kocaeli Ticaret Odası Meclis Başkan Yardımcısı Hüseyin Aslan, TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Akpınar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferruh Erginsoy, Proje Müdürü Alkan Candan, İdari Genel Müdür Aydın Köse ve çok sayıda davetli açılışta hazır bulundu.

BAŞKAN SEZER’E FİRMA HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Dumlupınar Mahallesi Atatürk Bulvarı, Korser İş Merkezi’nde No:231 D:14 adresinde bulunan hizmet ofisi açılış töreninde Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Akpınar, Başkan Sezer’e firma faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi ve şunları söyledi: “YEDİAS Savunma Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 18 Şubat 2020 tarihinde Gölcük’te; harp, silah, savunma, havacılık ve uzay araç gereçleri, fabrika, tesis, hastane ve işletmelerin yangın, güvenlik, elektrik, elektronik, mekanik gereçlerini yurt içi veya yurt dışı pazarlar için tasarlanmış, geliştirilmiş, üretilmiş veya donanım ve yazılımların bakım, geliştirme, onarım, entegrasyonunu yapmak, üretmek ve gelişmesini sağlamak, temsilcilik, dağıtım yapmak amaçlarıyla kurulmuş bir şirkettir. Türk Savunma Sanayinin yerlileşme ve millileşme (AR-GE) politikasına bağlı kalarak; müttefik, dost ve kardeş ülkelerin savunma sanayilerinin gelişmesinde pay sahibi olmak üzere yola çıkan şirketimiz; bize olan güvenlerine sadık kalarak milletimiz adına en kaliteli ürünlerin üretilmesine katkıda bulunacaktır” dedi.

BAŞKAN SEZER BAŞARILAR DİLEDİ

Başkan Sezer ise yaptığı açıklamada, “Böyle önemli bir firmanın ilçemizde bulunmasını bizler için memnuniyet vesilesidir. Ülkemiz savunma sanayisine önemli katkılar sunacağınıza eminim. Çalışmalarınızda üstün başarılar diliyorum. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.