Paylaş

Gölcük Belediyesi, orta hasarlı olup onarım ve güçlendirilmesi yapılmayan binaların yıkımını gerçekleştirmenin yanı sıra, metruk binaları da yıkıyor. Ekipler bu kapsamda; Hasaneyn Köyü’nde bulunan dört metruk binanın yıkımını kısa sürede gerçekleştirdi.

Gölcük Belediyesi, orta hasarlı olup onarım ve güçlendirilmesi yapılmayan binaların yıkımını gerçekleştirmenin yanı sıra, vatandaşların can güvenliğini tehdit eden, sosyal riskler oluşturan ve kent estetiğini bozan metruk binaları da yıkmaya devam ediyor. Bu kapsamda; Hasaneyn Köyü’nde bulunan 4 metruk binanın yıkımı, Gölcük Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından kısa sürede gerçekleştirildi.

BAŞKAN SEZER: “YIKIM ÇALIŞMAMIZ DEVAM EDECEK”

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada, “İlçemiz genelinde onarım ve güçlendirmesi yapılmayan orta hasarlı ve vatandaşların can güvenliğini tehdit eden, sosyal riskler oluşturan ve kent estetiğini bozan metruk binaların yıkımına devam ediyoruz. Bu kapsamda; Hasaneyn Köyümüzde bulunan dört metruk binanın yıkımını gerçekleştirdik. Böylelikle 1 Nisan’dan bugüne kadar bu kapsamda olan 41 binayı yıkmış olduk. Yıkım çalışmalarımız ilçe genelinde aralıksız olarak devam edecek.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.