Paylaş

Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde 2019 yılında 11 bin 344 adet konteyner dezenfekte edildi. 

Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, çevre temizliğine büyük önem vererek çöp konteynarlarının çevreye yaydığı kötü kokuyu engellemek ve kara sinekle mücadele etmek amacıyla hijyen çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediye ekipleri çöp konteynırlarını dezenfekte ederken, eskimiş ve yıpranmış olanları da tamir ederek yeniden kullanıma sunuyor.

ARALIKSIZ TEMİZLİK VE BAKIM

Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri 2019 yılında bin 311 galvaniz, 116 plastik konteyner tamir ederken, 69 galvaniz 215 plastik yeni konteyner dağıttı. 11 bin 344 adet konteyner dezenfekte edildi. Belediye ekipleri 64 askılı çöp kovasını tamir ederken, 52 adet yeni dağıtım yaptılar. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri 2019 yılı içerisinde ilçesindeki iş yerleri 215 kez denetledi.

MUTLU BİR KARTEPE İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatları doğrultusunda çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirten Temizlik İşleri Müdürü Sinan Şahin “Yaşanabilir bir çevre herkesin doğuştan gelen hakkıdır. Biz de bu doğrultuda daha mutlu bir Kartepe için çalışmaya devam ediyoruz. Hemşehrilerimizin kamu malına özenli davranmaları ve çöplerini konteynırlara atmaları bizlere verecekleri en büyük destektir” ifadelerini kullandı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.