Paylaş

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüse karşı mücadele kapsamında sıkı tedbirler alan İzmit Belediyesi, başkan yardımcıları önderliğinde mahalle mahalle dolaşarak, esnafı bilinçlendiriyor. Bekirdere Mahallesinde esnafı ziyaret eden Başkan Yardımcısı Cem Güler, esnafa maske ve eldiven dağıttı
Koronavirüsle mücadele kapsamında tedbirlerini arttıran İzmit Belediyesi, başkan yardımcılarıyla mahalle mahalle dolaşarak, virüse karşı alınacak tedbirleri birebir olarak esnafa anlatıyor.  Koronavirüse karşı tedbirlerin hatırlatıldığı ziyaretler kapsamında, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Cem Güler, Bekirdere Mahallesi Muhtarı Cihat Önen’le birlikte Bekirdere Polis Merkezi ve mahalle esnafına ziyarette bulundu. 


POLİS MERKEZİNE DE UĞRADI

Polis merkezinde koronavirüsle mücadele kapsamında bilgilendirmede bulunan Güler, polislere maske ve eldiven dağıttı. Ardından mahalledeki lokanta, berber, pastane gibi çok sayıda işyerini ziyaret eden Güler, alınan tedbirleri incelerken, uyarılarda da bulundu. Başkan Yardımcısı Güler, yanında getirdikleri maske ve eldivenleri esnafa dağıttı. Güler esnafın tedbirler kapsamında mutlaka maske takmasını ve eldivenle satış yapmasını hatırlattı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.