Paylaş

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ardından Avrupa’ya yayılan daha sonra ise ülkemizde de ortaya çıkan COVİD-19 korona virüse karşı İzmitli iş adamı Mehmet Mamik vatandaşlara dezenfektanlı mendil dağıttı.

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ardından Avrupa’ya yayılan daha sonra ise ülkemizde de ortaya çıkan COVİD-19 korona virüsüne karşı hükümet sıkı önlemler aldı. Arifoğulları Kuyumculuk ve Gebze’de bulunan Jumbo Künefe’nin sahibi İzmitli iş adamı Mehmet Mamik, İzmit’in merkezinde vatandaşlara 2 bin paket dezenfektanlı mendil dağıtarak korona virüse karşı alınması gereken önlemler kapsamında farkındalık yarattı.

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAK İSTEDİK

İş adamı Mamik dezenfektanlı mendil dağıttığı vatandaşlara alınması gereken tedbirler hakkında bilgiler sunarken imza attığı farkındalıkla ilgili olarak ise, “COVİD-19 korona virüsü ile mücadelede devletimizin yanında olmak adına bizlerde Arifoğulları şirketler gurubu olarak esnafımıza ve çarşıdaki vatandaşlarımıza dezenfektanlı ıslak mendil dağıtımına çıktık. Rabbim bu süreçte devletimizin ve milletimizin yardımcısı olsun” ifadelerinde bulundu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.