Paylaş

Tüm dünyada yayılan ve ülkemizde de ortaya çıkan koronavirüse karşı İzmit Belediyesi sıkı tedbirler uygulamaya devam ederken, Berberler Odasını ziyaret eden yetkililer, oda genel sekteri ve berberlere koronavirüse yönelik alınması gereken tedbirleri anlattı
Tüm dünyada yayılan ve ülkemizde de ortaya çıkan koronavirüse karşı İzmit Belediyesi tüm sıkı tedbirleri uygulamaya devam ederken, vatandaşı ve esnafı da ayrıca bilgilendirmeyi ihmal etmiyor. Bu kapsamda İzmit Belediyesi koordinatörleri ve meclis üyeleri Süleyman Şen ile Yaşar Kardaş,  Kocaeli Berberler Odası’nı ziyaret etti.


ELDİVEN VE MASKE TAKILACAK

Berberler Odası Genel Sekreteri Ayşe Çetin’e yapılan ziyarette esnafların normalden çok daha fazla hijyen kurallarına dikkat etmesini isteyen Kardaş, tezgahlarda kesinlikle eldiven ve maske takılması, tezgahların dezenfektanlar bulunmasını söyledi. Berber ve kuaförleri ziyaret eden Başkan Yardımcısı Dilek Yalçın da, esnafa eldiven ve maske dağıttı.


BERBERLER TEYAKKUZDA

 Beraberler, alması gereken önlemler konusunda tek tek uyarılırken, özellikle berberlere girişte vatandaşların ellerine dezenfekten sıkılması, saç kesimi esnasında hem vatandaşın hem de esnafın maske takması gerektiği konusunda fikir birliğine varıldı. 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.