Paylaş

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de görülen COVID-19 koronavirüse karşı İzmit Belediyesi tüm imkanlarını kent adına seferber etmeye devam ediyor. Bu kapsamda parklar ve oyun alanlar özel bir dikkatle dezenfekte edilerek temizlendi. 


Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de görülen COVİD-19 koronavirüse karşı İzmit Belediyesi tüm imkânlarını kent adına seferber etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin geceden sabaha kadar gerçekleşen dezenfekte ve temizlik çalışmaları gündüzde devam etti. İzmit’in her noktasında köşe bucak dezenfekte ve temizlik çalışmaları gerçekleştirilirken özellikle vatandaşların ve çocukların yoğun olarak vakit geçirdiği parklar ve oyun alanları özel bir dikkatle dezenfekte edilerek temizlendi.  


KORONAVİRÜSE KARŞI MESAİ KAVRAMI GÖZETİLMİYOR


Mesai kavramı gözetmeksizin halkın sağlığını korumak için büyük bir mücadele veren belediye ekipleri çalışmalar kapsamında vatandaşların ve çocukların yoğun olarak vakit geçirdiği Cumhuriyet Parkı, Sabri Yalım Parkı, Özcan Tengiz Parkı, Şehit Fahrettin Mutaf Parkı, Kuruçeşme Şehit Arif Meydan Parkı, Alikahya Merkez Parkı ve Alikahya Fatih Sultan Mehmet başta olmak üzere İzmit’in büyük bir bölümünde dezenfekte, köpüklü yıkama ve temizlik çalışmaları gerçekleştirdi. 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.