Paylaş

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, tüm dünyada yayılan koronavirüs salgınına karşı İzmit’te teyakkuz halinde çalışıyor. Ekipler Alikahya’daki park ve yeşil alanları da dezenfekte ederek, vatandaşların kullanımına sundu
Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının ülkemize de gelmesiyle birlikte, aldığı tedbirleri sıklaştıran İzmit Belediyesi, tüm kentte uyguladığı ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarını gece gündüz sürdürüyor. Her mahalleyi tek tek temizleyen ekipler, Alikâhya’daki park ve yeşil alanlarda da temizlik çalışması yaptı. Ekipler, çocuk oyun parkı, spor aletleri ve bankları tek yıkayarak dezenfekte etti. Yetkililer hijyen çalışmalarının periyotlar halinde sürdürüleceğini belirtti. 


ONLARCA PARK ALANI DEZENFEKTE EDİLDİ

İzmit Belediyesi Alikâhya’daki çalışmalar kapsamında; Nazım Hikmet Parkı, Papatya Parkı, Demokrasi Parkı, 17 Ağustos Parkı, Zambak Parkı, Cumhuriyet Ağaçlandırma Sahası Yanı Parkı, Sultan Murat Caddesi Mevcut Park, Çeliksoy Parkı, Sanat Parkı, Kapalı Pazar Yanı Parkı, Mehmet Akif Ersoy Parkı, Şehit Binbaşı Yavuz Sonat Güzel Parkı, Fatih Meydan Parkı, Şehit Pilot Üst. Murat Hasırcıoğlu Parkı, Şehit Yüksek Dinç Sokak Parkı dahil, kamu alanlarında bulunan tüm park ve yeşil alanları virüsle mücadele kapsamında dezenfekte etti. Çalışmaların tüm parklar tamamlanana kadar süreceği öğrenildi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.