Paylaş

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Söğüt, “Bu mübarek gecede elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalıyız” dedi.

Başkan Söğüt’ten Miraç Kandili mesajı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İslam tarihinin en anlamlı gecelerinden biri olan ve Peygamber Efendimizin Allah’ın huzuruna yükseldiği gece olan Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Söğüt mesajında, bu mübarek gecede yapılacak duaların, başta ülkemizde olmak üzere tüm dünyada refahın artmasına, bütün insanlığın selametine, iyiliğin, kardeşliğin, paylaşımın ve merhametin artmasına vesile olmasını temenni etti.

YENİDEN YEŞERECEKTİR

“Miraç Kandili, Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’in mukaddes ve manevi yolculuğunu ifade etmekte, biz müminler için de arınma ve tertemiz olarak Allah’a yönelme anlamına gelmektedir” diyen Başkan Şener Söğüt, “Bu mübarek gecede elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalıyız. Kardeşlik ve birlikteliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yeniden yeşermesine gayret göstermeliyiz.

HUZUR VE BARIŞ GETİRSİN

Bu duygu ve düşüncelerle bütün hemşehrilerimizin kandillerini tebrik ediyor, bu güzel ülkemize, bütün insanlığa huzur, barış, kardeşlik, birlik ve dirlik getirmesini Yüce Mevla’dan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.