Paylaş

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Salgın hastalık açısından risk grubunda bulunan yaşlılarımız korunmak için lütfen evlerinde kalsın. Biz belediye olarak şehrin her noktasında dezenfekte çalışmalarını sürdürüyoruz” dedi

Başkan Söğüt’ten vatandaşlara;

“EVDE KAL KÖRFEZ”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Koronavirüsünün etkilerini azaltmak için başlatılan #evdekal sloganı sayesinde özellikle risk grubunda bulunan vatandaşların bu uyarıya riayet etmesi gerektiğinin altını çizdi. Başkan Söğüt, “Özellikle risk grubunda bulunan yaşlılarımız korunmak için lütfen evlerinde kalsın, toplu alanlardan uzak dursun. Çok önemli işleri olmadığı sürece vatandaşlarımız vakitlerini evlerinde geçirsin.

UYARILARA RİYAET EDELİM

Biz belediye olarak şehrin her noktasında dezenfekte çalışmalarını sürekli olarak yaparken vatandaşlarımızın da Sağlık Bakanlığı’mızın açıkladığı kurallara uymalarını istiyoruz. Bu konuda hassas davranan, Cumhurbaşkanımızın ve Sağlık Bakanlığımızın bu çağrısına destek veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum ” dedi.

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN TAKİP ETSİNLER

Vatandaşların da belediye olarak yapılan çalışmaları Körfez Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından takip edebileceğini belirten Başkan Söğüt, “Vatandaşlarımız belediyemizin sosyal medya hesaplarından çalışmaları ve duyuruları anlık olarak takip edebilir, merak ettikleri hakkında da bizlerden bilgi alabilir” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.