Paylaş

Körfez Belediyesi tarafından Teknik Hizmetler Şantiyesi’nde çalışanların günlük hayatlarının büyük bir zamanını geçirdiği alanlarda aydınlatma, ses ve diğer rahatsız edici etkenler yönünden ayrı ayrı ‘ortam ölçümü’ gerçekleştirildi

Çalışanlar için ‘ortam ölçümü’ yapıldı

Körfez Belediyesi tarafından Teknik Hizmetler Şantiyesi’nde aydınlatma, ses ve diğer rahatsız edici etkenler yönünden ayrı ayrı ortam ölçümü gerçekleştirildi. Ofis, atölye, şantiye ve iş makinası gibi araçlar olmak üzere tüm çalışma sahalarında gerçekleştirilen ölçümlemelerde, çalışma ortamları gürültü, aydınlatma, fiziki yetersizlik gibi diğer etkenler yönünden ayrı ayrı ölçümlere tabi tutuldu.

DAHA UYGUN HALE GETİRİLECEK

Bilgi İşlem Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında elde edilen veriler doğrultusunda, çalışma ortamlarındaki olumsuzlukların giderilerek, personele daha rahat bir çalışma ortamı sağlanması hedefleniyor. Bilgi İşlem Müdürü Orhan Tuna, “Tüm çalışma sahalarımızda ortam ölçümlerimizi gerçekleştirip, çalışanlara uygun hale getireceğiz” diye konuştu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.