Paylaş

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı mesajında: “Kış mevsiminin arkasından bahara kapı aralayan bu ‘Yeni Günün’, barışın ve kardeşliğin habercisi olmasını temenni ediyor ve bu duygularla Türkiye ve gönül coğrafyamızdaki tüm kardeşlerimizin baharın müjdecisi Nevruz Bayramı’nı kutluyorum” ifadelerini kullandı.


“EL ELE OLAMASAK DA, GÖNÜL GÖNÜLEYİZ”


Nevruz’un baharın gelişini, doğanın uyanışını müjdeleyen, umut dolu başlangıçların, bolluk ve bereketin simgesi olarak kabul edildiğini dile getiren CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı; ” Orta Asya’dan Balkanlara kadar, pek çok kadim medeniyetin, yüzyıllardır kutsal gün, bayram veya şenlik olarak kutladığı baharın müjdecisi Nevruz’u, bir kez daha heyecanla karşılamaya hazırlanıyoruz. Komşu coğrafyalarla aynı zaman diliminde, Anadolu’muzda dil, din, mezhep ve inanç, etnik köken veya siyasi görüş ayrımı yapmadan, aynı gök kubbenin altındaki paydaşlık bilinciyle, ortak değerimiz Nevruz Bayramı’nı bir kez daha sağlık koşulları nedeni ile el ele olamasak da, gönül gönüle kutlayacak, kardeşliğimize her zamankinden daha sıkı sarılacağız” dedi.


“BUGÜN İHTİYACIMIZ OLAN DA BUDUR”


“Barışın ve umudun habercisi, güzel yarınlarımıza sevinç ve mutlulukla bakmamıza vesile olan Nevruz, birlik ve beraberliğimizi, huzurumuzu pekiştiren en önemli geleneğimiz olarak bizlere güven vermektedir” diyen Yıldızlı; “Milletimiz, tarih boyunca birbirine sarsılmaz bağlarla kenetlenmiş, ortak sevinç, umut ve kederleri paylaşmıştır. Bugün bizlerin ihtiyacı olan da budur. Yıllardır, barışın ve umudun habercisi, güzel yarınlarımıza sevinç ve mutlulukla bakmamıza vesile olan Nevruz, umut ederim ki, yarınlarımıza daha sağlıklı, huzurlu ve barış içinde bakmamıza vesile olsun” ifadesini kullandı.


“HOŞGÖRÜ VE SAĞLIK TEMENNİSİ İLE KUTLUYORUM”


Başkan Yıldızlı; “Birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğine olan inancımla; umut dolu, huzurlu, sağlıklı, başarılı, bereketli, kardeşliğin, barışın ve hoşgörünün hakim olduğu bir gelecek temennisi ile başta Kocaelili hemşerilerimiz olmak üzere tüm milletimizin Nevruz Bayramı’nı kutluyor, doğanın uyanışının; sağlığa, güzelliklere, bolluk ve berekete vesile olması dileklerimle sevgi ve selamlarımı sunuyorum” dedi.  

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.