Paylaş

Saygıdeğer basın mensupları, yüce Türk milleti ve tüm akıl sahipleri!

Malumunuz bu gün 21 mart dünya down sendromu farkındalık günü ve ne tesadüftür ki Bugün ayrıca biz Müslümanlar için çok kıymetli günlerden birisi olan Miraç Kandili ve yine Biz Türkler için sıkıntılardan kurtuluşun baharın gelişinin bolluk ve bereketin gelişinin başlangıcı Ergenekon’dan çıkışımızın yıldönümü Nevruz Bayramı.

Öncelikle Miraç kandilinizi ve Nevruz bayramınızı kutlarım.

Bütün akıl sahipleri bilir ki Miraç’ta nevruz’da birlik ve beraberliği, dostluğu insanca yaşamayı savaşların son bulmasını adil paylaşmayı tavsiye ve işaret eder.

Biz down sendromlular; bugün bütün dünyanın bir virüs sebebiyle yaşadığı kötü günleri dünyayı yönetenlerin; küçük afetlerden küçük uyarılardan ders almaması, Kendisine, yaşantısına ve yönetim şekline çekidüzen vermemesinden dolayı olduğunu düşünüyoruz.

Özetle tavsiye ederiz ki;
Kimyasal silah kullanımları, sömürü düzenlerinin devamı, adaletsiz yönetim anlayışları, ülkelerin dağıtılıp mazlumların yollarda Sersefil çoluk çocuk ölmeleri ve Merhametsiz bir azınlığın, akılsız bir çoğunluğu kullanarak dünyayı yaşanmaz bir yer haline sürükleme planları devam ettiği sürece de bugün yaşananlar dahi malesef aranır olacaktır.

Yüce Allah her topluluğa peygamber uyarıcı Elçi Resul ve nebi göndermiştir insanlık çoğunlukla nefsine yenik düşüp Allah’ın gönderdiği kitapları ya değiştirmeye ya da anlaşılmasın diye insanlardan uzak tutmaya çalışmıştır.

Bu belalardan kurtuluşun tek çaresi yüce Allah’ın kur’an-ı Kerim’de tavsiye ettiği üzere okuyarak ilim ve bilim üzerine insanlığın faydasına olacak çalışmalara emek harcamakla mümkündür.

Savaşlarda ve bombalı saldırılarda en fazla ölen hayatını kaybeden çocukların bu vebadan en az etkilenen yaş grubu olması ve en fazla etkilenen yaş grubunun da dünyayı yöneten Savaş kararları veren orta yaş ve üstü yaş grubunun olması, ayrıca bu vebanın zengin fakir ayırt etmemesi ders almasını bilene çok önemli şeyler anlatıyor.

İnşallah tez zamanda bu belalardan kurtulduktan sonra eski yaşantınızı, eski yönetim anlayışlarınızı gözden geçirir dünyaya Barış elçilerinizi gönderir, daha yaşanılır bir dünya için gayret edersiniz.

Çünkü Yüce Allah her ayeti kelimede bizlere böyle öğütler verip dinleyip tutalım diye de tavsiyelerde bulunuyor.

Unutmayın Bir müsibet bin nasihatten evladır.

Sizin de bildiğiniz üzere Bizler sizlerden 1 kromozom fazlayız tavsiyelerimize kulak verin ve Yol yakınken dönün.

Allah’a emanet olun, selam ve dua ile

Yunus Arda Demir
Türk Ocakları Kocaeli Şubesi
Down sendromu ve özel öğretim öğrencileri başkanı

Haber

One thought on “Türk Ocakları Kocaeli Şubesi Down sendromu ve Özel eğitim ögrencileri masa başkanı Yunus Arda Demir’in basın açıklaması.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.