Paylaş

İzmit Belediyesi korona virüsle mücadele kapsamında, tüm birimleriyle mücadele ederken, ekipler son olarak Bekirdere ve Yenişehir mahallelerinde bulunan parkları tek tek dezenfekte etti


Koronavirüsle (Covid-19) mücadele kapsamında gece gündüz cadde ve sokoklarda dezenfekte çalışmalarını sürdüren İzmit Belediyesi, Bekirdere ve Yenişehir mahallerinde yer alan parklardaki çocuk oyun grupları, banklar ve kamelyaları en ince detaylarına kadar temizleyip, hijyenik hale getirdi. Çalışmalar kapsamında tüm parklar köpüklü suyla yıkanarak, vatandaşlar için güvenli hale getirildi.

BEKİRDERE VE YENİŞEHİR TEMİZLENDİ

Bekirdere Mahallesi’nde gerçekleşen dezenfekte çalışmaları kapsamında Gençlik Parkı, Şehit İskender Ercan Parkı, Sefa Uztürk Parkı ile Yenişehir Mahallesi’nde bulunan Cumhuriyet Parkı,  Şehit Mustafa Türk Parkı, Fahri Akbaş Parkı, Kanal Boyu Parkı, Fatih Parkı, Fatih Caddesi Parkı, Yenişehir Spor Tesisleri, Asil Kent Sitesi çocuk oyun alanı ve Yenişehir Mahalle Meydanı İzmit Belediyesi ekipleri tarafından detaylı bir şekilde dezenfekte edildi. Çalışmaların periyodik olarak devam edeceği öğrenildi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.