Paylaş

Kartepe Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde koronavirese karşı alınan önlemleri kapsamında kuralara uyulup uyulmadığını yerinde denetledi.

Çin’in Vuhan şehrinde ortaya çıkan ve tüm dünyada büyük paniğe neden olan koronavirüsden (Covid-19) önlemleri kapsamında Kartepe Belediyesi ekipleri gece-gündüz çalışmalarına devam ediyor. Belediye ekipleri ilçe genelinde dezenfekte çalışmaları devam ederken, esnafların aldığı önlemleri de denetleniyor.

TEDBİRLER ESNETİLMİYOR

Kartepe Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde denetimlerinde koronavirüse karşı alınan önlemleri yerinde denetliyor. Belediye ekipleri ekmek fırınları, marketler ve gıda depolarında denetimlerini gerçekleştirdiler. Ruhsat Müdürlüğü Cuvid-19’un ortaya çıktığı günden itibaren Kartepe’de hizmet veren ekipleri bu zaman kadar 936 iş yerinde denetim yaptı.  

ÖNLEMLER ANLATILDI

Yapılan denetimlerde ekmek fırınlarında üretim alanları, ekmek satış reyonlarına dikkat çekildi. İş yeri sahipleri ve çalışanlarının kesinlikle maskeli ve eldivenli olmaları, ekmeğin poşet içerisinde el değmeden vatandaşa verilmesi gerektiği marketlerde ise müşterilerine kolonya veya dezenfektan vermeleri gerektiği anlatıldı. 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.