Paylaş

Körfez Belediyesi’nde koronavirüse karşı kurulan dezenfekte ekibi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından yaşam alanları, eczaneler, eczaneler ve kamusal alanların ilaçlama çalışmaları aralıksız devam ederken, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de çöp konteynırlarını dezenfekte ediyor. Ayrıca ekipler Körfez’in cadde ve sokaklarını elden geçiriyor.

BAŞKAN SÖĞÜT İNCELEDİ

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de ilçe genelinde çalışma yürüten dezenfekte ekipleriyle birlikteydi. Başkan Yardımcısı Faruk Denli ile birlikte çalışmaları inceleyen Başkan Şener Söğüt, “Bütün ekiplerimizle yoğun bir şekilde şehrimizde virüsün yayılmasını engellemek amacıyla dezenfekte çalışmalarımızı sürdürmekteyiz” dedi.

YAŞAM ALANLARI İLAÇLANIYOR

Körfez genelindeki bütün açık alanları, parkları, oyun alanlarını, kapalı mekanları, otobüsleri ve taksi durakları ile yaşam alanlarının dezenfekte edildiğini belirten Başkan Şener Söğüt, “Şehrimizde bu virüsün yayılmasının engellenmesi adına oluşturduğumuz ekibimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.