Paylaş

Covid-19 koronavirüse karşı tüm ekipleriyle büyük bir mücadele gösteren İzmit Belediyesi, salgın sebebiyle sokağa çıkamayan 65 yaş üstü ve engelli vatandaşların ilaçlarını kapıya kadar götürüyor

Koronavirüsle mücadelede çevre ve insan sağlığı konusunda tedbiri elden bırakmayan İzmit Belediyesi, , visür salgını sebebiyle sokağa çıkamayan vatandaşların yardım taleplerini de karşılamayı sürdürüyor. Önceki gün genelge gereği sokağa çıkamayan 65 yaş üstü ve engelli vatandaşların talebi üzerine harekete geçen İzmit Belediyesi zabıta ekipleri, belediyeden yardım isteyen 65 yaş üstü bir vatandaşımızın ilaçlarını kapısına kadar götürdü.


HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR ETTİ

Sağlık Bakanlığının yayınladığı genelge gereği sokağa çıkamayan vatandaş, İzmit Belediyesini arayarak rutin ilaçları için yardım talep edince, İzmit Belediyesi zabıta ekipleri harekete geçti. Eczaneye giderek talep edilen ilaçları temin eden ekipler, vatandaşın kapısına giderek ilaçları teslim etti. İlaçları getiren görevliyi kapısında gören vatandaş, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e ve ekiplere uygulama için teşekkür etti. Ekipler, İzmit Belediyesinin bir telefon kadar yakın olduğunu belirtti.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.