Paylaş

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatıyla Gölcük Engelliler Derneği tarafından evlerinde kalan engellilerin bez ve sonda ihtiyacı giderildi.

Dernek Başkanı Hasan Bat, Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi aracıyla tek tek evlere giderek malzemeleri dağıttı. Bu durum karşısında engelliler memnun kalırken, Başkan Bat ve Başkan Sezer’e teşekkürlerini ilettiler.

BAŞKAN SEZER’E MÜTEŞEKKİRİZ

Dernek Başkanı Bat yaptığı açıklamada; “Korona virüs nedeniyle zorlu bir süreçten geçtiğimiz şu günlerde Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’in desteğiyle dernek üyelerimizin evlerine giderek bez ve sonda ihtiyaçlarını giderdik. Bu noktada çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Engellilerimiz sahipsiz değil. Ben zaruri bir durum olmadıkça başta engellilerimiz, 65 yaş ve kronik hastalar olmak üzere herkese evinizde kalın çağrımı yapmak istiyorum. Dayanışma, birlik ve beraberlik içinde bu süreci de atlatacağız. Başkamız Ali Yıldırım Sezer her zaman bizlerin yanında, bir dediğimizi iki etmiyor. Kendisine müteşekkiriz” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.