Paylaş

Koronavirüse karşı halkın sağlığını korumak adına fedakarca çalışan İzmit Belediyesi ekipleri, Türkiye’de ilk vakanın görüldüğü 11 Mart tarihinden beri kentteki yüzlerce noktayı ilaçlayarak dezenfekte etti 
Koronavirüse karşı halkın sağlığını korumak adına cefakarca, fedakarca ve büyük bir özveriyle çalışan İzmit Belediyesi ekipleri salgının yayılmaması adına Türkiye’de ilk vakanın görüldüğü 11 Mart tarihinden itibaren İzmit’te yüzlerce noktayı ilaçlayarak dezenfekte etti. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in yakından takip ettiği çalışmalar büyük bir titizlikle aralıksız bir şekilde devam ediyor. 


DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR


İzmit Belediyesinin ilaçlama çalışmaları kapsamında kent içi ve kırsaldaki parklar, caddeler, sokaklar, ibadethaneler, hastaneler, kamu kurum ve kuruluşlarının hizmet binaları, belediye hizmet binaları, muhtarlık hizmet binaları, hizmet araçları, kültür merkezleri, spor salonları, kapalı çarşılar, kapalı ve açık pazar alanları ve geri gönderme merkezleri gibi yüzlerce nokta ilaçlanarak koronavirüse karşı dezenfekte edildi. 


KARANTİNA YURTLARINA AYRI EKİPMAN

Çalışmalar kapsamında yurt dışından getirilerek İzmit’teki yurtlarda karantina altına alınan vatandaşlar için özel ekip ve ekipman oluşturulduğunu belirten İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, sadece karantina yurtları için kullanılan ekipmanlarla, yurt bölgelerinin çevresinin ve etraftaki çöp konteynırlarının dezenfekte edildiğini söyledi. İzmit Belediyesi ekipleri ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.