Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatı ile Kartepe sınırları içerisinde bulunan sağlık ocaklarında görev yapan sağlık çalışanlarına besin değeri yüksek, enerji verici yiyecekler ikram edildi.

Çin’in Wuhan kentinden tüm dünyaya yayılan Covid-19 önlemleri kapsamında Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatı ile gece gündüz çalışmalarına devam ediyor. Covid-19 önlemleri kapsamında tüm ülke ve Kartepe genelinde özverili ile çalışan sağlık personeline destek verildi.

KURUYEMİŞ VE ÇİKOLATA

Belediye Başkanı Kocaman’ın talimatı ile Acısu ASM, Fatih Sultan Mehmet Mah., Arslanbey ASM, Derbent ASM, Eşme ASM, Köseköy İstasyon ASM, Köseköy Merkez ASM, Maşukiye ASM, Rahmiye ASM, Sarımeşe ASM, Suadiye ASM, Uzunçiftlik 01 Nolu ASM, Uzunçiftlik 02 Nolu ASM, Uzuntarla ASM’de görev yapan sağlık çalışanlarına besin değeri enerji verici yüksek yiyecekler ikram edildi.

NE YAPSAK AZDIR

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Covid-19 önlemleri kapsamında sağlık çalışanlarımız üstün bir özveri ile hizmetlerine aralıksız devam ediyor. Onların bu özverili çalışmalarının karşılığını ödeyemeyiz. Hepsinden Allah razı olsun. Sağlık çalışanlarımız bizlerin gözbebekleridir. Bizlerde elimizden geldiğince kendilerine destek olmaya çalışacağız” açıklamasında bulundu.   

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.