Paylaş

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Söğüt mesajında, işçi ve emekçilerin ülke kalkınmasında büyük rol oynadığını belirtti

 Başkan Söğüt’ten 1 Mayıs mesajı

 Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Şener Söğüt, göreve geldikleri tarihten bu yana belediye bünyesinde hizmet veren emekçilerin ve işçilerin her türlü temel ve sosyal haklarını gözeten bir yönetim anlayışı ortaya koyarak adil ve hakkaniyetli bir yöntemi benimsediklerini kaydetti.

 EN DEĞERLİ SERMAYE EMEKTİR

 “Türkiye’nin büyüyüp, gelişmesine devam etmesi ve güçlü bir Türkiye için; gecesini gündüzüne katarak, canla başla çalışan, ekmeğine alın terini katmış, bütün işçi ve emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum” diyen Söğüt, “Ülkemizin en değerli sermayesi emektir” ifadesini kullandı.

 HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

“Sosyal belediyecilik anlayışımızın gereği olarak bugüne kadar, çalışanların ve emekçilerin her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz” diyen Başkan Söğüt, “Başta belediyemizdeki kardeşlerimiz olmak üzere hayatını alın teri ve emeği ile kazanan tüm emekçi ve işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en kalbi duygularımla tebrik ediyorum” diye konuştu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.